Besök från Ankarsstiftelsen

På långfredagen så fick vi besök från Ankarsstiftelsen där grundaren Börje Erdtman och Mariano Zea från Colombia berättade lite om vad som händer i Colombia. Bertil Larsson var mötesledare och Berit Larsson tolkade från spanska när Mariano berättade om vad han gör i Colombia.

Day of worship

Lovsångsdag i Bergstena missionskyrka Lördag 4 mars med Mattias och Therese Martinsson   Glöm inte att anmäla dig om du vill äta senast söndag den 26/2. Om du inte kan komma på dagen så är du välkommen på kvällsgudstjänst kl 19.00   Ladda ner filen här som pdf

Gudstjänsten 4/9

Den här söndagen så predikade Sara Spencer och Adonia ledde oss i lovsång.                 Efter gudstjänsten var det som vanligt fika och vi passade på att ta pulsen på Sara Spencer.

Gudstjänsten 12/6

Lovsångsteamet under ledning av Cecilia Persson     Pelle delar ut pusselbitar till våra nya medlemmar.     Vi hälsade tre nya medlemmar välkomna.     Gruppbild på församlingen.     Pelle blir intervjuad.     Alla fick smörgåstårta efter gudstjänsten när Per Marklund avtackades.