Så här hittar du till oss

Vår kyrka – Bergstena Missionskyrka – ligger ca 6 mil nordöst om Göteborg, mellan Alingsås och Vårgårda. Nedan finner du vägbeskrivningar, karta och GPS-koordinater.

IMGP3299

Från Göteborg

Kör E20 mot Stockholm. Passera den första rondellen i Alingsås. I nästa korsning/rondell – med trafikljus – följ skyltarna för väg 180 mot Trollhättan åt vänster. (Håll i höger körfält, så du inte tvingas svänga in till centrum.) Fortsätt rakt fram på denna väg ut ur Alingsås. I ytterligare två rondeller – den första med Lidl till höger – skall du alltså fortsätta rakt fram, mot Östadkulle. Efter ca 15 kilometer (då du redan passerat Östadkulle och en klassisk torn-kyrka) ligger kyrkan på vänster sida vägen. Infarten anges med vit vägskylt.

vagskylt

Norrifrån

Kör E20 mot Göteborg. Vid Vårgårda, ta av mot Trollhättan på riksväg 42. Efter knappt 1 mil kommer du till en T-korsning. Här skall du svänga vänster, mot Alingsås. Efter några kilometer ligger kyrkan på höger sida vägen. Infarten anges med vit vägskylt.

GPS

För dig med GPS är koordinaterna enligt WGS 84 Lat: N 58º 2′ 28.5″, Long: E 12º 38′ 55″ och enligt RT90 X=6439640, Y=1313560.